Reklamné oznámenie
Poznejte výhody balíčku služeb Premium! Aktivujte si jej na 30 dnů ZDARMA. Návod jak na to, najdete zde.
Mít své vlastní webové stránky nebylo nikdy jednodušší. S PageRide je můžete mít i Vy. Založte si je ještě dnes.

Sušené jablká

 

 

Jabĺčka sušíme v sušičke približne 10 - 12 hodín, pri teplote 55 - 60 stupňov. Jabĺčka sa umyjú, zbavia jadrovníka, naplátkujú a sušia. Nešúpu sa. Nie je vhodné zbaviť jablko významnej časti človeku prospešných látok. Sušené plátky sa hneď po vysušení balia do vreciek. Z jedného kilogramu nasušíme približne 100 gr. Takže, ako by sme pri konzumácii 50 gr. sušených jabĺk zjedli 0,5 kg jabĺk, ale bez vody. Plátky jabĺčok - chipsy sú usušené bez konzervantov, bez prídavku cukru, ale môžu byť dochutené vanilkou, alebo škoricou.

 

 

Tvorba webových stránok na PageRide | Nahlásiť obsah