Reklamné oznámenie
YOLOPET krmivo pre vašich psíkovhttps://www.yespes.skPredaj českého prémiového krmiva, unikátka technológia sušenia mrazom, vysoký podiel mäsa
BAKA NATUREhttps://www.bakanature.comhrejivé vankúše pre oddych či spánok, ľanové výrobky pre útulný domov, či iné drobnosti
Účtovníctvo Žilinahttps://www.alexis-consult.skPodvojné, jednoduché účtovníctvo Žilina, daňové priznanie, poradenstvo, živnostníci, účtovník

Sušené jablká

  

Jabĺčka sušíme v sušičke približne 10 - 12 hodín, pri teplote 55 - 60 stupňov. Jabĺčka sa umyjú, zbavia jadrovníka, naplátkujú a sušia. Nešúpu sa. Nie je vhodné zbaviť jablko významnej časti človeku prospešných látok. Sušené plátky sa hneď po vysušení balia do vreciek. Z jedného kilogramu nasušíme približne 100 gr. Takže, ako by sme pri konzumácii 50 gr. sušených jabĺk zjedli 0,5 kg jabĺk, ale bez vody. Plátky jabĺčok - chipsy sú usušené bez konzervantov, bez prídavku cukru, ale môžu byť dochutené vanilkou, alebo škoricou.

  

 

 

Tvorba webových stránok na WebĽahko | Nahlásiť obsah